elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almassora renova la seua bandera blava a la platja de Benafelí

Almassora renova la seua bandera blava a la platja de Benafelí
  • “És una molt bona notícia rebre este distintiu que reconeix uns estàndards de qualitat ambiental òptims, així com la dotació de servicis amb els quals comptem a la nostra platja”, ha explicat l'alcaldessa, Maria Tormo

  • Eixe reconeixement se suma al distintiu de Sender Blau que llueix en el recorregut de la desembocadura del riu Millars al seu pas per Almassora, que constata el compromís de l'Ajuntament en la recuperació i posada en valor del seu entorn

Almassora ha revalidat la bandera blava de la platja de Benafelí, formant part del llistat de municipis que compten amb este prestigiós distintiu que constata la qualitat del seu litoral. Així, ho ha fet públic este dimarts l'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC), entitat encarregada d'atorgar estos reconeixements, que situen a la Comunitat Valenciana com la regió d'Espanya amb més banderes blaves (159).

“És una molt bona notícia rebre este distintiu que reconeix uns estàndards de qualitat ambiental òptims, així com la dotació de servicis amb els quals comptem a la nostra platja”, ha explicat l'alcaldessa, Maria Tormo. “Els almassorins volem i cuidem la nostra platja, un lloc en el qual desconnectar i relaxar-se”, ha subratllat Tormo.

Es tracta d'una platja de 450 metres de longitud i 20 metres d'amplària, de caràcter urbà i un onatge moderat, que combina els trams d'arena fina amb les zones de cudols. Hi ha zona de pàrquing, un punt d'accessibilitat per a facilitar el bany a persones amb mobilitat reduïda, una zona infantil i una altra d'accés a embarcacions, així com lavabos, llavapeus, àrea d'esports i servici de socorrisme durant la temporada estival.

Per part seua, la regidora de Platges i Turisme, Silvana Rovira, ha ressaltat la importància de comptar amb la bandera blava, ja que constata la qualitat de la nostra platja i suposa un al·licient tant per als almassorins com per a aquells que volen gaudir d'un entorn únic.

Sender blau

Esta bandera blava se suma al distintiu de Sender Blau que llueix en el recorregut de la desembocadura del riu Millars al seu pas per Almassora. Este reconeixement destaca el compromís de l'Ajuntament d'Almassora en la recuperació i posada en valor d'este itinerari paisatgístic que promou l'educació ambiental i el gaudi sostenible de l'entorn a través de la realització d'activitats recreatives, esportives i turístiques sostenibles.

Pujar