14 de novembre de 2019 14/11/19

El PP aconsegueix que Almassora exigisca a Puig el desbloqueig de les ajudes citrícoles

El PP aconsegueix que Almassora exigisca a Puig el desbloqueig de les ajudes citrícoles - (foto 1)
  • La negativa del Consell a convocar l'ordre de “mínimis” dotada amb 8 milions “provoca un dany irreparable a un sector que és aliment de milers de famílies”

Almassora sol·licitarà al Consell que desbloquege l'ordre d'ajudes al sector citrícola gràcies a una moció del Partit Popular que el ple va aprovar la setmana passada en ple. La iniciativa, defensada per Vicente Blay Casino, regidor del PP en la localitat, reivindica “inversió enfront de l'asfíxia a la qual ens sotmet Ximo Puig que nega a la citricultura unes ajudes necessàries per a compensar les pèrdues que es van registrar en la campanya 2018-19”.

La iniciativa, que el PP va elevar al ple amb l'objectiu de “protegir i defensar els drets de milers de famílies de la nostra localitat”, ha aconseguit tirar avant “amb el suport unànime de tots els grups”. “Ara desitgem que es treballe per a garantir que aquesta línia econòmica arriba als citricultors per a suportar les pèrdues que de forma periòdica pateix el sector”.

Des del PP, Blay ha reivindicat la necessitat de donar suport “als qui es deixen la pell en el camp per a garantir l'excel·lència en la nostra taula”. “Els agricultors són herois que se sacrifiquen faça fred o calor, ploga o isca el sol. La seua constància i el seu lliurament mereixen el màxim suport i per això hem exigit al PSPV que desbloquege aquesta línia d'ajudes dotada amb 8 milions d'euros”.

Per al regidor del PP, “aquesta partida econòmica estaria molt millor gestionada en mans de les famílies que viuen del camp en lloc d'estar en mans d'un PSPV que regala nòmines i multiplica alts càrrecs i assessors”. Des del PP, “considerem que abans de fer fixos a 500 treballadors en la plataforma mediàtica que s'ha muntat Puig en À Punt, cal garantir els llits hospitalaris, l'atenció en especialistes mèdics, la inversió en educació, ocupació i serveis socials”. Tot això sense oblidar “un sector que a la nostra província és un pilar econòmic inqüestionable, la citricultura, que mereix tot el nostre suport, obstinació i consideració”, ha manifestat el regidor.

ocultar
El PP aconsegueix que Almassora exigisca a Puig el desbloqueig de les ajudes citrícoles
Pujar