2 de desembre de 2020 2/12/20

Compromís proposarà en el ple de juliol que tots els grups municipals signen el Codi de Bon Govern de la Comunitat Valenciana

    El grup municipal de Compromís a l'Ajuntament d'Alacant proposarà en el pròxim ple de finals de juliol que tots els regidors i regidores de la corporació municipal signen el Codi de Bon Govern de la Comunitat Valenciana. 

    “Creiem que és important per a avançar cap a polítiques d'honestedat, polítiques de transparència i un bon comportament institucional. L'anterior mandat sol ho signem els polítics i polítiques de Compromís i per a aquest esperem que se sumen tots els grups municipals”, ha afirmat Natxo Bellido, portaveu de la coalició. 

    Aquest codi permet, de manera voluntària, adherir-se al mateix als membres de les corporacions locals, i marca normes i principis per a un bon govern com són el compromís amb els valors democràtics i socials, la integritat i exemplaritat, la sobrietat, i el compromís amb l'impuls del govern obert i la bona administració.

    “És important que els membres de la Corporació de l'Ajuntament d'Alacant es comprometen amb la ciutadania mitjançant la signatura d'aquest codi que suposa un compromís individual d'observar els valors democràtics i socials, la integritat i exemplaritat, la sobrietat, i el compromís amb l'impuls del govern obert i la bona administració”, ha afirmat Bellido.

    Pujar