Castellano

La valenciana Paula Morcillo, campiona de la Comunitat Valenciana de Tir Olímpic

La valenciana Paula Morcillo, campiona de la Comunitat Valenciana de Tir Olímpic
  • La jove tiradora de l'Alfàs del Pi viatjarà a la fi de mes a Croàcia al costat de la Federació Espanyola de Tir per a competir en el Campionat d'Europa

MÉS FOTOS
La valenciana Paula Morcillo, campiona de la Comunitat Valenciana de Tir Olímpic - (foto 2)

Nou triomf per a la tiradora alfasina Paula Morcillo Sempere, que acaba de proclamar-se Campiona de la Comunitat Valenciana en la categoria de Dames, durant la celebració, ahir diumenge a Xest, de la segona puntuable per al rànquing autonòmic.

Com a membre del Grup d'Alta Competició de la Real Federació Espanyola de Tir Olímpic, acaba de ser convocada per a assistir el pròxim 27 de maig al Campionat d'Europa que es disputarà a Croàcia, en la localitat d'Osijek.

Des de la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de l'Alfàs del Pi, l'edil Óscar Pérez ha volgut felicitar a Paula Morcillo per aquest nou èxit, que és fruit del seu esforç i del seu treball diari. “És el seu primer any com a Júnior i ja competirà amb les millors del món”, ha destacat el regidor.

Paula Morcillo es va proclamar a la fi de març Campiona d'Espanya en la categoria de Júnior Femení durant el transcurs del Campionat d'Espanya de Joves Promeses. Actualment lidera el rànquing de la Comunitat Valenciana en la categoria de Dames i és segona en el rànquing nacional en la categoria de Júnior Femení.

La jove esportista es va iniciar en el món del tir olímpic al juliol de 2019, amb 15 anys d'edat, en el Club de Tir al Plat de l'Alfàs del Pi. En molt poc temps ha aconseguit excel·lents puntuacions que li han valgut per a fitxar per la Federació Valenciana de Tir Olímpic i ser convocada per la Federació Espanyola, on forma part del Grup d'Alta Competició. En 2020 ja va registrar marca internacional amb 109 plats.

Paula entrena entre dues i tres vegades per setmana en el Camp de Tir de Xest, on es prepara per a fer el seu salt a la competició internacional.

Pujar