elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Estes són les tres platges valencianes que la revista National Geographic premia com les millors per a refrescar-se i relaxar-se

Estes són les tres platges valencianes que la revista National Geographic premia com les millors per a refrescar-se i relaxar-se

  El prestigiosa revista National Geographic ha publicat en el seu últim número un exclusiu llistat de les quals considera com les platges “més refrescants” de la Comunitat Valenciana, espais on relaxar-se i gaudir de la naturalesa.

  “Llargs arenals, cales naturals i les aigües càlides del Mediterrani convertixen a esta Comunitat en una privilegiada per a gaudir de dies de sol i platja”, escriu el redactor del reportatge, que relata que la Comunitat disposa d'una mica més de 500 quilòmetres de costa repartits en tres províncies, i que compta amb un total de 153 banderes blaves.

  En primera posició s'alça la platja de La Granadella de Xàbia i després d'ella està L'Albir a l'Alfàs del Pi, ambdues molt conegudes.

  Potser una altra no tan coneguda siga la de Muchavista, que es col·loca en tercera posició després de les dos esmentades.

  La revista assenyala que és un espai amb més de tres quilòmetres de fina arena i panoràmica a les serres del nord d'Alacant, i que és una platja urbana. “S'accedix a ella des d'un típic passeig amb palmeres de poble de platja, molt animat les vesprades d'estiu al costat dels quiosquets. En la seua prolongació cap al sud es convertix en la platja de Sant Joan. Els seus accessos estan adaptats a tota mena de públics”, conclou el reportatge.

  Pujar