27 de setembre de 2020 27/9/20

Quatre anys de presó per acoltellar al seu veí durant una discussió a Aldaia

Quatre anys de presó per acoltellar al seu veí durant una discussió a Aldaia - (foto 1)
  • El veí acoltellat també ha sigut condemnat per colpejar amb una cadira a l'altre acusat

La Secció Tercera de l'Audiència Provincial de València ha condemnat a quatre anys de presó per un delicte de lesions amb instrument perillós a un home que va acoltellar en repetides ocasions al seu veí de finca a Aldaia durant una discussió. La Sala li imposa a més una indemnització de 6.100 euros per les lesions i per les seqüeles que va patir la víctima.

La sentència, dictada després que els dos veïns aconseguiren una conformitat sobre els fets i es mostraren d'acord amb les penes, també condemna al veí acoltellat a una pena de sis mesos de presó, igualment per un delicte de lesions, i a indemnitzar al seu torn a l'altre acusat amb 900 euros.

Els fets van succeir el 14 d'agost de 2017 en la finca d'Aldaia en la qual viuen els dos penats, quan el principal condemnat es trobava en el seu habitatge i va iniciar una discussió amb el seu veí, qui, des del carrer, li va increpar i li va dir: “Si tens collons, baixa”.

L'increpat va agafar un ganivet de 20 centímetres de fulla de la cuina de la seua casa, li ho va guardar en els pantalons, el va tapar amb la samarreta i va baixar a la via pública. Una vegada al carrer, tots dos van reprendre la discussió. Un dels contendents va colpejar amb una cadira a l'altre, qui va traure per la seua part el ganivet que portava amagat i li ho va clavar al seu veí diverses vegades en la part esquerra del cos.

L'home acoltellat va necessitar tractament urgent metge i quirúrgic per a les ferides que va patir, que li van deixar diverses cicatrius. Per part seua, el principal condemnat va patir un traumatisme i hematomes dels quals va tardar set dies a curar.

Pujar