19 de novembre de 2019 19/11/19

Concha Velasco, Aitana Sánchez Gijón o Nyno Vargas protagonitzen la nova temporada del TAMA

Concha Velasco, Aitana Sánchez Gijón o Nyno Vargas protagonitzen la nova temporada del TAMA - (foto 1)
  • El IV Festival ‘COLORS’ inaugurarà el curs amb arts escèniques al carrer

MÉS FOTOS
Concha Velasco, Aitana Sánchez Gijón o Nyno Vargas protagonitzen la nova temporada del TAMA - (foto 2)
Concha Velasco, Aitana Sánchez Gijón o Nyno Vargas protagonitzen la nova temporada del TAMA - (foto 3)

La programació de la nova temporada del Teatre Auditori Municipal d’Aldaia (TAMA) ve carregada de grans artistes i espectacles per a tots els públics en el curs 2019/2020. Enguany, les instal·lacions del TAMA rebran la visita de la companyia alacantina Lucas Escobedo, o del Centre de Producció Teatral Escalante amb l’espectacle ‘Yolo’, i la companyia L’Horta Teatre amb ‘L’Electe’.

La nova temporada s’estrenarà amb el 4t Festival ‘COLORS’, que un any més serà el tret d’eixida d’una programació que comptarà amb espectacles de diverses disciplines artístiques, com dansa, teatre o música al carrer. Serà el dia 20 d’octubre a partir de les 12.00 hores quan s’iniciarà un festival en què el TAMA ix al carrer amb Performing arts on the Street per oferir diferents arts escèniques a distints emplaçaments del poble. En primer lloc CATAPLUM! Del Circo La Raspa (Aragó), al cinturó verd. Seguidament, Memphis Rock&Cirk amb música en directe, ball, acrobàcies... Ja de vesprada Más allá del zaguán de la companyia andalusa Voluta, i el teatre físic de Isla de D’click circo.

La programació del TAMA reserva un espai el 31 d’octubre per l’espectacle clown ‘En pie de guerra’. El 3 de novembre per al grup de dansa de la Ronda d’Aldaia amb ‘Retrobem’. El 8 de novembre es planjarem ‘Què és l’amor?’ amb una versió lliure de l’obra Ivanov de Chéjov amb ‘What is Love? Baby don’t hurt me’. El 15é concert del cicle ‘Volem’ amb la veu de Xavier de Bétera i el llaüt de Paco Lucas i les guitarres de Néstor Mont, Didier Ferrando a les flautes, Xuso barberá al baix elèctric i Aitor Sáez de Jáuregui a les percussions.

El plat fort arriba de la mà de ‘Juana’, amb Aitana Sánchez Gijón i l’espectacle de la companyia LoDedae que presenta a la dona com a eix central de la conquesta d’espais de poder. I també ‘El Funeral’ amb la gran i divertida interpretació de Concha Velasco com a protagonista, de Pentación Espectáculos. 

També gaudirem d’un ‘Paseo por la canción artística latinoamericana’ o el concert de Nyno Vargas amb ‘Dicen de mí’, i el XV cicle nadalenc de teatre per a xiquets i xiquetes ‘BONIC’, amb el concert ‘De por’ de Dani Miquel amb un recopilatori de cançons sobre gegants, bruixes i dimonis.

El TAMA a més celebrarà el Dia de la Diversitat Funcional, els Concerts de Nadal, o les nombroses activitats de l’associacionisme cultural de la localitat d’Aldaia.

Les entrades per a tots els espectacles ja estan a la venda , en l’horari general de taquilla, així com també a través de la pàgina web www.giglon.com

ocultar
Concha Velasco, Aitana Sánchez Gijón o Nyno Vargas protagonitzen la nova temporada del TAMA
Pujar