Castellano

Aquestes són les inversions que pot triar la ciutadania d'Aldaia

Aquestes són les inversions que pot triar la ciutadania d'Aldaia
  • La creació d'una zona canina i ampliació del carril bici són algunes de les propostes

La ciutadania d'Aldaia pot ja participar en una nova enquesta per a decidir la realització de nous projectes en el municipi. Podran votar tots els veïns majors de 16 anys fins al 30 de juny i les inversions seran al voltant de 150.000 euros. Les dues opcions més votades es dugueren a terme durant aquest exercici i el de l'any que ve.

“L'objectiu continua sent caminar en el foment de la participació ciutadana com a eina per a millorar la vida de la gent. Aldaia promou espais i processos participatius perquè la millor decisió sempre, és el resultat de la participació de la ciutadania. Aquesta, és decisiva quant a propostes o millores, gràcies entre altres coses a la bústia ciutadana situada en la web i App municipal”, explica la regidora de Participació Ciutadana i Govern Obert, Laura Delgado.

A través de l'espai de participació de la web municipal, els aldaieros tenen la possibilitat de triar entre quatre opcions:

  • Creació d'una zona d'esplai i jocs lliures canina
  • Ampliació del carril bici en tota la localitat aconseguint tancar un anell ciclista en tot el nucli urbà
  • Implementació d'un sistema viari intel·ligent, més accessible i més inclusiu
  • Ampliació de la zona de calistenia per a fer esport a l'aire lliure

Els participants hauran d'identificar-se amb el seu document d'identitat i la seua data de naixement per a donar validesa i veracitat a la votació. Com la votació és online, l'ajuntament oferirà ajuda en els dies de mercat a les persones majors o amb dificultats per a gestionar les noves tecnologies, fent així enfront de la bretxa digital.

Pujar