26 d’octubre de 2020 26/10/20

Aldaia organitza una jornada de jocs de taula el primer cap de setmana de juliol

Aldaia organitza una jornada de jocs de taula el primer cap de setmana de juliol - (foto 1)
  • L'Ajuntament en col·laboració amb l'associació cultural València Lúdika ofereixen aquest esdeveniment per promoure un oci alternatiu

MÉS FOTOS
Aldaia organitza una jornada de jocs de taula el primer cap de setmana de juliol - (foto 2)

Els jocs de taula seran els protagonistes en Aldaia el primer cap de setmana de juliol, del dia 6 al 8, amb les jornades 'Aldaia Lúdika' que l'Ajuntament d'Aldaia i el Gent Jove han organitzat amb la col·laboració de l'associació cultural València Lúdika.

Aquestes jornades naixen per ser un punt de trobada per a totes les persones aficionades als jocs taula, per la qual cosa durant tres dies podran gaudir en el centre sociocultural Matilde Salvador amb els seus jocs preferits. L'objectiu d'aquest esdeveniment és promocionar una forma d'oci alternativa en què els jocs de taula siguen els elements centrals.

En concret, durant el cap de setmana s'organitzaran més de deu partides de rol, com ara, 'La tumba de los horrores', 'Aventuras en Hogwarts' o '8 Terras' i diverses demostracions de jocs, entre els quals destaquen 'Arrakis Games', 'Time Stories' o 'Mahjong'. A més a més, les persones assistents podran participar en un sorteig, xarrades i, per descomptat, un gran ambient per compartir i gaudir entre tots.

Pujar