21 de setembre de 2020 21/9/20

El Goya de Fotografia i Vídeo es queda a l'Alcora

El Goya de Fotografia i Vídeo es queda a l'Alcora  - (foto 1)
  • El certamen està organitzat per a Associació de Fotògrafs i Videógrafos Professionals d'Aragó (AFPA)

Mª Carmen Cantó Segura i Belén Nebot Soriano són les dues fotògrafes que s'han alçat aquest 2019 amb l'estatueta a millor fotografia i vídeo en el certamen organitzat per la AFPA en el qual es premia als professionals del sector en diferents categories.

Aquestes dues dones, que juntes conformen l'equip de la Fabriqueta Films, són residents a l'Alcora (Castelló) i compten amb una important trajectòria professional a la seua esquena, a més de diversos premis en les seues prestatgeries. En aquesta ocasió, ambdues han vist reconegut el seu treball amb el Goya en la categoria de noces temàtica en la qual estan especialitzades.

Després de rebre l'estatueta en l'esdeveniment celebrat ahir a Saragossa, Fabriqueta Films van voler compartir-lo amb els seus seguidors en les xarxes socials: “Això va per tots vosotr@s , moltes gràcies per les felicitacions ens portem el Goya per a L'Alcora” van escriure en el seu perfil.

Els Goya de la fotografia i el vídeo professional – que encara que es poden confondre amb els que entrega l'Acadèmia del Cinema anualment – han celebrat enguany la seua XVIII edició en una nit molt especial.

 

Pujar