elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Visita a les platges d'Alboraia i els seus serveis per a analitzar l'estiu i determinar millores per a la següent temporada

Visita a les platges d'Alboraia i els seus serveis per a analitzar l'estiu i determinar millores per a la següent temporada
  • La Patacona, Port Saplaya, la platja de Peixets i la zona canina han sigut l'objecte de la reflexió amb personal de diferents serveis i veïns, veïnes i turistes

MÉS FOTOS
Visita a les platges d'Alboraia i els seus serveis per a analitzar l'estiu i determinar millores per a la següent temporada - (foto 2)
Visita a les platges d'Alboraia i els seus serveis per a analitzar l'estiu i determinar millores per a la següent temporada - (foto 3)

L'alcalde d'Alboraia en funcions i regidor de Seguretat Ciutadana, Sebastián Torres, i la regidora de Turisme i Platges, Raquel Casares, han visitat una vegada més les platges de La Patacona i Port Saplaya, en aquesta ocasió per a analitzar la temporada actual de bany i determinar millores de cara a la següent temporada. D'aquesta manera, han intercanviat impressions amb el personal dels serveis i amb veïns, veïnes i visitants.

El Servei de Socorrisme i Salvament Marítim, les Tourist Info, operàries de neteja, treballadores de la Biblio a la Mar i de la zona de la platja sense fums han sigut els equips que han deixat les seues impressions de manera directa als responsables màxims d'àrea. A més, s'han apuntat diverses millores de manteniment necessàries, com les reixes de les postes sanitàries, que han patit corrosió en el seu material amb el pas del temps, així com altres aspectes de material per a facilitar el treball de socorristes.

"Estem molt contents amb el treball realitzat durant aquest estiu, al qual li hem afegit una capa extra amb l'ampliació horària de la vigilància en La Patacona", destaca Sebastián Torres en matèria de seguretat en el bany. En el balanç positiu coincideix Raquel Casares: "Tots els nostres serveis han estat funcionant a ple rendiment, dignes dels distintius de qualitat turística que des de fa anys onegen a les nostres platges. Això sí, durant els pròxims mesos treballarem en diverses millores per a l'any que ve per a continuar oferint un dels nostres majors tresors als nostres veïns i als qui descobreixen Alboraia".

Pujar