elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alboraia reforça la Línia Verda: en l'últim semestre soluciona prop del 80% de les incidències

Alboraia reforça la Línia Verda: en l'últim semestre soluciona prop del 80% de les incidències
  • L'Ajuntament prioritza el manteniment i desploma el nombre de sol·licituds pendents, passant de més del 40% a tindre només el 4,48% per tramitar en els últims mesos

 

L'Ajuntament d'Alboraia ha intervingut satisfactòriament des d'octubre de 2023 a març de 2024 en 1.081 incidències rebudes a través de l'aplicació gratuïta Línia Verda, un sistema amb el qual veïns i veïnes participen activament en la cura municipal. La xifra suposa haver arreglat el 80% del registrat, una diferència palpable en comparació a les dades dels anteriors 6 mesos.

I és que de maig a setembre de 2023, la dada se situava únicament en el 52,78%. El punt d'inflexió ha sigut establir com a alta prioritat aquest sistema de manteniment, estudiant les debilitats del sistema i esmenant-les per a donar com a resultat un increment de les resolucions positives.

"Estem treballant a superar eixe 80% i acostar-nos a pràcticament la totalitat possible del que ens comuniquen els nostres veïns i veïnes. Ha sigut una de les prioritats d'aquesta nova legislatura i hem treballat molt en pocs mesos per a aconseguir-ho", anuncia Miguel Chavarría. No obstant això, reconeix que no és realista arribar al 100%, "ja que part de les incidències que entren depenen d'altres institucions, a les quals per descomptat passem avís".

La bona notícia és doble, ja que l'increment de solucions també ha desplomat les sol·licituds pendents, desembossant l'aplicació: passa de 698 incidències per tramitar (el 42,15%) a tan sols 62 (el 4,48%).

En total, durant 2023, l'Ajuntament d'Alboraia ha solucionat 2.364 incidències, el 63,77% registrat. S'espera elevar la xifra durant 2024, ja amb el nou impuls comptant durant tot l'any, a diferència de l'any passat.

Pujar