elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Mesa de Qualitat SICTED avala l'esforç de 10 empreses i serveis d'Alboraia per a obtindre aquest important distintiu

La Mesa de Qualitat SICTED avala l'esforç de 10 empreses i serveis d'Alboraia per a obtindre aquest important distintiu
  • L'Ajuntament impulsa el reconeixement de la Secretaria General de Turisme per a millorar la qualitat del teixit turístic i la satisfacció del visitant

L'Ajuntament d'Alboraia ha acollit la seua primera reunió de la Mesa de Qualitat SICTED, en la qual s'ha avalat l'esforç, treball i compromís de 10 empreses i serveis del municipi per a obtindre aquest important distintiu. La trobada, presidida per l'alcalde, Miguel Chavarría, ha comptat amb tècnics municipals, presidents d'associacions i la representant de Qualitat de Turisme Comunitat Valenciana.

El distintiu és important per a reconéixer el treball, esforç i compromís del teixit turístic local en la millora de qualitat del destí. D'aquesta manera, el visitant augmenta la seua satisfacció i incrementa la seua percepció de fiabilitat de l'oferta, el destí assegura una bona imatge i implanta la cultura de qualitat i millora continua i les empreses incrementen la seua qualificació i millora la seua gestió.

Durant la reunió es van abordar temes diversos com el balanç detallat de totes les accions dutes a terme durant aquest any dins del projecte SICTED referent a les formacions impartides a l'empresariat: en línia, presencial i de manera individualitzada; les implantacions del sistema de gestió a nous establiments i serveis; assessorament a les empreses participants; visites de seguiment a tots els cicles i anàlisis de les avaluacions dutes a terme pels professionals corresponents per a verificar el compliment de tots els compromisos assumits pels implicats.

Així mateix, es van anticipar diversos propòsits de cara a l'any 2024 per a continuar avançant en la millora contínua dins de la planificació establida per al desenvolupament turístic sostenible de tot el destí. Finalment, després de l'aprovació per part de la Mesa, s'eleven els expedients de les empreses i serveis adherits al Comité de Distinció per a obtindre el preuat distintiu.

Pujar