28 de febrer de 2020 28/2/20

L'Ajuntament d'Alboraia informa als negocis locals sobre els avantatges d'Internet

L'Ajuntament d'Alboraia informa als negocis locals sobre els avantatges d'Internet - (foto 1)

    L'Ajuntament d'Alboraia, adherit a la Xarxa ADL de Divalterra, la plataforma d'activitats de suport i promoció de les economies locals dels municipis valencians de la Diputació de València, ha realitzat recentment una sessió informativa i gratuïta sobre 'Immersió digital en pimes comercials'. La iniciativa, que parteix de l'Agència de Desenvolupament Local de la regidoria de Promoció Econòmica que lidera Sebastián Torres, va informar als assistents sobre les opcions que ofereix Internet a les PIMES del sector sense necessitat de coneixements informàtics avançats ni inversions considerables.

    A la cita van acudir 20 comerços, que van poder gaudir del contingut facilitat durant la jornada. A més, l'Ajuntament d'Alboraia, en el seu compromís de promoure i recolzar els negocis de la localitat, va anunciar que s'encarregaria de donar d'alta als comerços locals en la galeria empresarial de Divalterra, la qual cosa serveix per a mostrar els comerços i empreses, així com les dades de contacte i un espai web on publicar fotografies, descripcions dels seus productes i qualsevol altra informació d'interés, sobre el mapa del municipi en la web habilitada per a això www.galeriaempresarial.es.

    De la gestió diària d'aquestes galeries empresarials online s'encarregarà l'Agència de Desenvolupament Local de l'Ajuntament d'Alboraia. A tots els comerciants se'ls facilitarà una clau d'accés perquè puguen actualitzar la informació dels seus negocis, de manera que podran gaudir d'una major i millor presència a l'espai virtual.

    Pujar