elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alboraia contracta a vuit joves durant un any

L'Ajuntament d'Alboraia contracta a vuit joves durant un any
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament d'Alboraia contracta a vuit joves durant un any - (foto 2)

  Vuit joves inicien avui el seu contracte d'un any en diferents departaments de l'Ajuntament d'Alboraia on desenvoluparan treballs d'interés general i social a través dels programes EMCUJU (Ocupació Qualificada Juvenil) i EMPUJU (Ocupació Pública Juvenil) de la Generalitat Valenciana, en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil cofinançat pel Servei Valencià d'Ocupació i Formació (Servef).

  L'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarria ha donat la benvinguda als nous treballadors i ha explicat que "les subvencions es troben cofinançades pel Fons Social Europeu i permeten l'execució de projectes que reverteixen benefici a la població, alhora que ofereixen ocupació". A la presentació, també ha acudit el regidor de Joventut, Ismael Rubio.

  Els joves contractats participaran en diferents projectes municipals tals com el desenvolupament el Pla Estratègic de Joventut, l'ordenació de l'expedient de recursos humans, donaran suport administratiu, treballaran en l'àrea de promoció econòmica i en la de relacions institucionals així com en la creació d'una aula diversificada educativa.

  Pujar