elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Èxit de banyistes en la primera temporada de la nova piscina d'estiu d'Alboraia

Èxit de banyistes en la primera temporada de la nova piscina d'estiu d'Alboraia
  • Amb més de 16.500 entrades venudes i 177 visitants al dia, la infraestructura encara el final de la seua construcció amb l'aparcament públic i els gots de formació i infantil

MÉS FOTOS
Èxit de banyistes en la primera temporada de la nova piscina d'estiu d'Alboraia - (foto 2)

 

L'obertura de la nova piscina d'estiu del nucli tradicional d'Alboraia ha cobert una de les majors demandes veïnals del municipi, tal com reflecteixen les seues xifres. Més de 16.500 entrades s'han venut per a gaudir d'aquest emplaçament de la Ciutat de l'Esport durant la temporada de bany que ha comprés del 10 de juny fins al 10 de setembre, la qual cosa suposa una mitjana de 177 visitants al dia.

L'Ajuntament d'Alboraia va permetre l'ús veïnal del got gran, construïda a temps per a afrontar les intenses jornades de calor previstes per a un dels estius més les temperatures més altes de la història, mentre continuaven les obres que estan donant forma a la resta dels equipaments previstos. I és que l'espai esportiu encara la recta final dels treballs de construcció de l'aparcament públic i els gots per a xiquets i xiquetes i el de formació i "estaran llestos per al pròxim estiu", anuncia l'alcalde, Miguel Chavarría.

Amb relació a obrir la piscina amb el got gran construït, Chavarría explica: "Teníem clar que si el got gran estava acabat abans de l'estiu, l'usaríem perquè els nostres veïns i veïnes es pogueren refrescar sense haver d'esperar un altre any més. Era una reclamació històrica en la qual hem estat treballant molts anys per a fer-la possible i, amb moltíssim esforç, hem aconseguit dotar als nostres ciutadans de l'equipament que mereixen".

L'absència de piscina descoberta en el nucli tradicional durant tantíssims anys no ha sigut l'única clau de l'èxit de visitants: les facilitats donades pel Consistori també han contribuït a això. D'una banda, s'ha disposat de servei de socorrisme, hamaques, ombrel·les, dutxes, lavabos i instal·lacions accessibles perquè ningú tinga cap mena de problema per a gaudir del bany. Per un altre, l'accés a preus mínims en un context econòmic internacionalment inestable: bons de 10 banys que reduïen considerablement el preu, entrada gratis a menors de 6 anys i bonificacions cridaneres per a adolescents, pensionistes i persones amb diversitat funcional.

Pujar