elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Compromís per Alboraia presentarà la seua llista encapçalada per Conxa Villena en el acte central de campanya

Compromís per Alboraia presentarà la seua llista encapçalada per Conxa Villena en el acte central de campanya
  • L’acte se celebrara en la Plaça Constitució el dijous 18 de maig a les 19’30 hores

MÉS FOTOS
Compromís per Alboraia presentarà la seua llista encapçalada per Conxa Villena en el acte central de campanya - (foto 2)
Compromís per Alboraia presentarà la seua llista encapçalada per Conxa Villena en el acte central de campanya - (foto 3)
Compromís per Alboraia presentarà la seua llista encapçalada per Conxa Villena en el acte central de campanya - (foto 4)
Compromís per Alboraia presentarà la seua llista encapçalada per Conxa Villena en el acte central de campanya - (foto 5)

Compromís per Alboraia presentara la seua llista electoral per a les eleccions locals el dijous 18 de maig a les 19’30 hores en la Plaça Constitució (nucli tradicional d’Alboraia). La llista està encapçalada per Conxa Villena, que estarà acompanyada en l’acte per Carles Esteve, veí d’Alboraia i qui durant l’última legislatura ha sigut síndic i diputat en les Corts Valencianes.

Conxa Villena manifesta “l’acte central de campanya del 18 de maig és un acte obert a tota la ciutadania . Un acte al què estan convidats tots i totes. En ell explicarem quin és el nostre projecte per Alboraia i quines persones formem part de la llista”.

La llista que encapçala Conxa Villena és una de les llistes de Compromís de l’Horta Nord on s’ha renovat la cap de llista. Villena és una persona amb contrastada experiència en l’Ajuntament durant les dos últimes legislatures i encapçalarà una candidatura també renovada.

Completant els tres primers llocs de la llista electoral estan Mábel Redondo i Carlos Sànchez. Redondo, informàtica de professió té una contrastada experiència com a regidora durant dos legislatures. Sànchez és un expert en energies renovables que té molt a aportar en el camp de la transició ecològica.

La candidatura destaca per la inclusió de persones joves i de diversos barris i nuclis de població d’Alboraia.

Si la pluja impedira la realització de l’acte en el carrer, la previsió és fer-lo en el centre cívic de Portalet. Es fara un vi d'honor on els membres de la candidatura podran raonar amb el veïnat assistent.

Des de la Coalició Compromís expliquen, que a més dels actes al carrer, com el central de presentació de candidatura, la ciutadania que així ho desitge, pot seguir la seua campanya en les xarxes. La coalició fa ús del facebook, el twitter, l’instagram i el tiktok.

Pujar