elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Compromís per Alboraia anuncia que iniciarà converses amb altres forces polítiques per a configurar el nou Ajuntament

Compromís per Alboraia anuncia que iniciarà converses amb altres forces polítiques per a configurar el nou Ajuntament
  • Compromís per Alboraia encara les converses com a tercera força política municipal i com a única força progressista que guanya vots

MÉS FOTOS
Compromís per Alboraia anuncia que iniciarà converses amb altres forces polítiques per a configurar el nou Ajuntament - (foto 2)

La setmana passada es va reunir l’Assemblea General de Compromís per Alboraia per a realitzar una valoració dels resultats electorals i definir el seu posicionament en la constitució del nou ajuntament. En les eleccions locals esta coalició s’ha situat com a tercera força política i resultarà clau per a definir les noves majories en la governabilitat del poble. A més, és l’única força progressista d’Alboraia que ha guanyat vots en les últimes eleccions municipals (263 més que en 2019), obtenint un total de 1833 vots i tres actes de regidors-es (Conxa Villena Sierra, Màbel Redondo Durà i Carlos Sànchez Díaz). En paraules de Conxa Villena, candidata a l’alcaldia per la coalició: “Volem expressar el nostre agraïment a totes les persones que ens han depositat la seua confiança. Valorem positivament els resultats obtinguts, fruit del treball constant del grup municipal durant la anterior legislatura, així com de l’esforç realitzat durant la campanya electoral per a explicar al poble les nostres propostes”.

La coalició anuncia que va a iniciar converses amb les altres forces polítiques amb l’objectiu de definir les noves majories i l’equip de govern en la legislatura que ara s’inicia. Les converses se centraran en allò que importa a la ciutadania, basant-se en el programa i les propostes per als propers 4 anys. Per a Compromís per Alboraia és fonamental intervindre en la política municipal per a dur endavant polítiques que afavorisquen la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes, i que siguen transformadores.

Pujar