elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alboraia obri el procés de matriculació del curs 2019/2020

Alboraia obri el procés de matriculació del curs 2019/2020

    A partir del dia 9 de maig començarà el procés de matriculació en els centres d'educació d'Alboraia per al pròxim curs. D'aquesta manera, fins al 17 de maig, es podran presentar les sol·licituds en els centres d'Educació Infantil i Primària. Per la seua banda, les sol·licituds de l'ESO i Batxillerat es podran fer del 21 al 30 de maig i les de Formació Professional del 16 al 29 de maig.

    Després de les sol·licituds, eixiran les llistes provisionals el 30 de maig per a Educació Infantil i Primària, l'11 de juliol per a ESO i Batxillerat, el 13 de juny per a FP Bàsica i el 9 de juliol per a FP Mitjana i Superior. Aquestes llistes podran reclamar-se del 30 de maig al 3 de juny per a Educació Infantil i Primària, para ESO i Batxillerat de l'11 al 15 de juliol, fins al 17 de juny per a FP Bàsica i fins a l'11 de juliol per a FP Mitjana i Superior.

    Les llistes definitives d'alumnat admés eixiran el 12 de juny per a Educació Infantil i Primària, el 18 de juliol per a ESO i Batxillerat, el 26 de juny per a FP Bàsica i el 16 de juliol per a FP Mitjana i Superior. Finalment tindrà lloc la matrícula definitiva del 13 de juny al 3 de juliol per a Educació Infantil i Primària, del 19 al 26 de juliol per a ESO i Batxillerat, del 28 de juny al 4 de juliol per a FP Bàsica i del 17 al 30 de juliol per a FP Mitjana i Superior.

    Per a fer la sol·licitud, es necessitarà l'imprés de sol·licitud que es podrà arreplegar en els mateixos centres educatius o a través de la pàgina web de la Conselleria d'Educació, així com els documents acreditatius corresponents a les dades facilitades en les sol·licituds. Aquests impresos es lliuraran en el centre escolar que s'indique com a primera opció.

    Pujar