Castellano

Albal rendirà homenatge a Ignacio Echevarría donant-li el seu nom a un parc d'skate

Albal rendirà homenatge a Ignacio Echevarría donant-li el seu nom a un parc d'skate

    Albal posarà el nom d'Ignacio Echevarria, el jove que va morir fa uns mesos en Londres quan s'enfrontava a un terrorista yihadista amb el seu monopatí. L'ajuntament d'Albal, dirigit pel socialista Ramón Marí, i de la mà de tot el plenari municipal, ha volgut donar el nom d'este jove a la nova pista d'skate que pròximament s'inaugurarà en el poble. Les obres estaran, previsiblement, acabades la pròxima setmana. 

    Així, Albal tindrà una zona per a patinar, conseguda com a 'skatepark' tal i com ja tenen municipis veïns com Catarroja o Massanassa. L'obra té un cost de 50.000 euros i una extensió de 400 metres quadrats, i ha sigut sufragada per l'ajuntament albalenc. El projecte, que ha partit una iniciativa ciutadana, baix el programa 'Fem Poble' que va dur endavant l'Ajuntament, otorgarà al Parc de la Balaguera este espai destinat als més jóvens. 

    Així mateix, cal destacar que l'empresa constructora serà Copinramps,una mercantil formada per skaters. L'skate és un deport que, des de fa anys, du guanyant adeptes entre el públic més jove, i el seu instrument principal, el monopatí, és un mitjà de transport que cada dia està més present en grans ciutats a l'hora de realitzar desplaçaments curts i urbans. 

     

    Pujar