13 de juliol de 2020 13/7/20

''No em toques el whatsapp'', l'exposició fotogràfica itinerant torna a Alaquàs

''No em toques el whatsapp'', l'exposició fotogràfica itinerant torna a Alaquàs - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  ''No em toques el whatsapp'', l'exposició fotogràfica itinerant torna a Alaquàs - (foto 2)
  ''No em toques el whatsapp'', l'exposició fotogràfica itinerant torna a Alaquàs - (foto 3)

  La Sala Vilaragut al Castell d'Alaquàs ha sigut el lloc elegit per a la instal·lació de l'exposició fotogràfica itinerant que arriba de la mà de l'Institut Valencià de la Joventut, i que ha sigut inclosa dins de les activitats promogudes per l'Ajuntament d'Alaquàs per a commemorar, el proper 25 de novembre, el Dia Internacional de l'eliminació de la violència contra les dones.

  A l'acte d'inauguració ha assistit el director general del Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Jesús Martí, junt a la regidora de Joventud d'Alaquàs, Diana Muñoz i el regidor de Cultura, Toni Saura. Prèviament, al consistori i reunit amb l'Alcaldessa del municipi Elvira García, Jesús Martí ha volgut destacar la necessitat "d'educar en igualtat" i ha volgut mostrar el seu agraïment "als municipis que s'impliquen en aquest assumpte, particularment Alaquàs que ha organitzat un grapat de visites guiades per a estudiants del municipi".

  La mostra que compta amb 48 fotografies realitzades per joves i grups de joves de 14 a 30 anys, vol sensibilitzar i conscienciar la població més jove sobre l'ús del mòbil davant la violència de gènere.

  L'exposició que romandrà oberta al públic fins el 21 de novembre servirà a més com a material didàctic per als centres educatius. Per això, durant aquests dies s'han programat visites guiades per a l'alumnat de 2 º i 3º de l'ESO d'Alaquàs.

  A més, amb l'objectiu d'ampliar el treball de sensibilització, la iniciativa es dirigirà a tots els col·lectius que actualment realitzen una formació mitjançant l'Ajuntament, com són l'alumnat de l'Escola d'Adults i del Centre de Formació Municipal. L'agent d'igualtat del Departament de la Dona serà la persona responsable de coordinar aquesta activitat municipal, a la que es preveu l'assistència de més de 600 alumnes.

  Pujar