elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Policia Local d´Alaquàs i la Policia Nacional destaquen la col·laboració d´ambdós cossos durant l´Estat d´Alarma

La Policia Local d´Alaquàs i la Policia Nacional destaquen la col·laboració d´ambdós cossos durant l´Estat d´Alarma
  • La cooperació de les forces de seguretat ha sigut clau per al treball desenvolupat des de l'inici de la pandèmia.

Des que el passat 14 de març es decretara l’estat d’alarma, les forces i cossos de seguretat han desenvolupat un paper molt important per tal de garantir la seguretat de la ciutadania. Per això, la Policia Local d’Alaquàs i la Policia Nacional, coordinades des de l’inici de la pandèmia de manera exemplar, han volgut destacar la col·laboració mostrada.

Aquesta cooperació ha facilitat la posada en marxa de totes les iniciatives que s’han vingut realitzant de manera extraordinària. Destaca en aquest sentit la seua col·laboració activa en diferents serveis sanitaris i humanitaris així com en el repartiment de les mascaretes i del material de protecció als diferents sectors de la població. És important destacar també les seues tasques de control de les mesures de confinament per tal de garantir el funcionament dels serveis essencials durant aquesta situació.

La col·laboració diària entre ambdós cossos, no sols durant la pandèmia sinó al llarg de tot l’any, ha contribuït al descens de la taxa de criminalitat en un 12,3% respecte al passat any. Les juntes locals de seguretat que se celebren de manera periòdica i les reunions constants de coordinació són imprescindibles per a garantir l’èxit de totes les actuacions.

Pujar