23 de gener de 2020 23/1/20

20 poesies omplin d´art els carrers d´Alaquàs

20 poesies omplin d´art els carrers d´Alaquàs - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  20 poesies omplin d´art els carrers d´Alaquàs - (foto 2)

  Alaquàs es prepara per celebrar el Dia del llibre, el pròxim 23 d'abril, i per commemorar aquesta data ha posat en marxa una original iniciativa que té per objectiu apropar als veïns i veïnes del municipi les composicions literàries que han sigut elaborades per poetes i poetesses locals, a més d'autors d'altres localitats pròximes que han volgut sumar-se a l’iniciativa.

  Els poemes els trobarem instal·lats als 10 panells informatius dels quals disposa l'Ajuntament d'Alaquàs i que es distribueixen per tot el municipi. Es tracta de 20 obres premiades en diversos certàmens i composicions encara inèdites pertanyents a destacables autors com Fernando Garrido, Pep Ferrer, Pilar Latorre, Rafa Roca, Justo Llorca, Mariano Jurado, Antonia Cebrian, Joan Vila, Ramón Tarín i Roger Swanzy.

  La peculiaritat d'aquesta iniciativa és que, a més de poder llegir els textos impresos als panells, les composicions també poden ser escoltades gràcies a la utilització dels codis QR. El sistema permet sentir els poemes recitats pels propis autors i autores.  Els panells inclouen a més informació referent a les publicacions impreses i els següents hashtags: #diadelllibre, #CulturaAlaquàs, @SomAlaquàs.

  Una proposta que naix per commemorar el Dia del llibre i posar en valor la qualitat de les composicions literàries que naixen en el propi municipi d'Alaquàs.

  ocultar
  20 poesies omplin d´art els carrers d´Alaquàs
  Pujar