29 de setembre de 2020 29/9/20

Els Patges Reials anuncien l’arribada dels Reis Mags a Alaquàs

Els Patges Reials anuncien l’arribada dels Reis Mags a Alaquàs - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Els Patges Reials anuncien l’arribada dels Reis Mags a Alaquàs - (foto 2)

  Els patges reials van anunciar el dijous 4 de gener l'arribada dels Reis Mags pels carrers d'Alaquàs. Centenars de xiquets i xiquetes van entregar les seues cartes als emissaris reials en un pregó i cercavila molt participatiu organitzat per l'Ajuntament d'Alaquàs.

  La comitiva va eixir des del Castell d'Alaquàs acompanyada d'una burreta on els xiquets i xiquetes dipositaven les cartes. En una cercavila van arribar a la porta de la parròquia de la Santa Creu on es trobava el betlem vivent organitzat per l'associació l'Oroneta i la falla avinguda Miguel Hernández i on es van repartir també castanyes a tots els xiquetes i xiquetes. A continuació, els patges reials es van desplaçar fins el Castell d'Alaquàs on van obsequiar els assistents amb llepolies.

  La Cavalcada dels Reis Mags tindrà lloc aquesta vesprada i en ella participaran més de 300 veïns i veïnes de diferents associacions i col·lectius.

  L'esdeveniment començarà a les 18 hores al col•legi González Gallarza i recorrerà els carrers fins arribar a l'Ajuntament d'Alaquàs on es realitzarà una recepció oficial a càrrec dels col•lectius participants:

  Pujar