22 de setembre de 2020 22/9/20

Es lliuren els premis del XLII Concurs de Paelles d'Alaquàs

Es lliuren els premis del XLII Concurs de Paelles d'Alaquàs - (foto 1)
  • Els col·lectius premiats van ser la Penya Canut, la filà Alcassabars, els Clavaris del Carme, els Clavaris de Sant Miquel 2017, la Penya Kiowas i la Falla Cervantes

MÉS FOTOS
Es lliuren els premis del XLII Concurs de Paelles d'Alaquàs - (foto 2)

Un any més s'ha celebrat el tradicional Concurs de Paelles que organitzen la Junta Central de Penyes i l'Ajuntament d'Alaquàs. El lliurament de premis va tenir lloc ahir al Castell d'Alaquàs.

El segon premi va ser per a la Penya Canut; el tercer ho va guanyar la Filà Alcassàbars; el següent els Clavaris del Carme; els guanyadors del cinqué premi van ser els Clavaris de Sant Miquel 2017; del sisé la Penya Kiowas i del seté la Falla Cervantes.
El primer premi va ser per a la paella número 29 i encara es desconeix la identitat dels guanyadors. S'està a l'espera que acudeixen al Departament de Cultura per poder lliurar-li-ho.

Les quatre millors paelles van rebre una compensació econòmica, a més d'un trofeu. El primer premi eren 150 euros donats per l'Ajuntament d'Alaquàs; el segon 100 euros que va aportar la Junta Central de Penyes; el tercer 75 euros que va proporcionar Caixa Popular i el quart 50 euros per part d'Esports Estreder.

La resta de premiats van obtenir diferents trofeus donats pel restaurant Sulya, Garcimar i Consum.

Una de les activitats més esperades de les Festes Majors del municipi va tornar a comptar amb una gran participació, ja que dissabte passat 27 van assistir a ella milers de veïns i es van cuinar al voltant de 170 paelles.

Pujar