elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'equip de primera del Club d'Escacs d'Alaquàs torna a divisió d'honor i es proclama campió de la seua categoria en la Comunitat Valenciana

L'equip de primera del Club d'Escacs d'Alaquàs torna a divisió d'honor i es proclama campió de la seua categoria en la Comunitat Valenciana
  • L'equip de segona ha aconseguit també l'ascens a primera categoria

MÉS FOTOS
L'equip de primera del Club d'Escacs d'Alaquàs torna a divisió d'honor i es proclama campió de la seua categoria en la Comunitat Valenciana - (foto 2)
L'equip de primera del Club d'Escacs d'Alaquàs torna a divisió d'honor i es proclama campió de la seua categoria en la Comunitat Valenciana - (foto 3)

És la primera vegada en la història del Club d'Escacs d'Alaquàs que els dos primers equips ascendeixen en les màximes categories dels escacs autonòmics. La temporada ha sigut aquest any immillorable per a aquesta entitat amb 41 anys d'història, 45 persones federades i 4 equips.

El Torneig Interclubs per equips va començar a celebrar-se el mes de gener passat. El club competia enguany en 1a Autonòmica i 2a Autonòmica. Gràcies al treball i bons resultats, el primer equip va aconseguir passar a divisió d'honor i el segon equip a 1a Autonòmica. El club compta a més amb dos equips més en 1a Provincial València i en 2a Provincial València.

El Club d'Escacs d'Alaquàs es proclama així com un dels millors equips de la Comunitat Valenciana ja que la categoria de Divisió d'Honor només la disputen 14 equips. No és l'única vegada que el club deixa petjada en el tauler. Es tracta de la quarta vegada que el conjunt ascendeix a Divisió d'Honor. “Afrontem l'any que ve amb molta il·lusió i ganes de competir amb els millors jugadors”, ha afirmat el president del club, Antonio Hernández.

És el resultat d'un treball col·lectiu per part de tota la cantera del club formada per persones amateur i que compta a més amb una escola esportiva per als xiquets i xiquetes que desitgen formar-se en aquest esport amb seu a l'Ateneu Cultural i Esportiu d'Alaquàs.

 

Pujar