5 de desembre de 2020 5/12/20

L’Alcaldessa es reuneix amb la Junta de Seguretat per organitzar les festes locals

L’Alcaldessa es reuneix amb la Junta de Seguretat per organitzar les festes locals - (foto 1)

  L'Alcaldessa d'Alaquàs, Elvira García Campos, i el Subdelegat del Govern a València, Juan Carlos Valderrama Zurián, han presidit avui la Junta de Seguretat Local que s'ha celebrat a Alaquàs per abordar, en matèria de seguretat, l'organització i col·laboració durant les Festes Majors d'Alaquàs que començaran aquest divendres 26 d’agost.

  A la reunió han estat presents també el regidor de Seguretat Ciutadana, Juan Antonio Oñate, el Cap de la Brigada de Seguretat Ciutadana de la Comissaria de Xirivella-Alaquàs-Aldaia, Jose A. Pérez García i Carlos Ordóñez en representació de la Policía Autonòmica.

  La reunió ha estat duta a terme amb la finalitat de fixar els canals d'organització, col·laboració i informació entre el cos de Policia Local i Nacional, per poder cobrir els diferents actes de massiva afluència de ciutadania que es van a dur a terme durant les Festes Patronals tals com: discomòbils, cordaes, pujàs, entre altres celebracions. Festivitats en les quals s'augmentarà el nombre d'efectius policials, oferint així una millor seguretat ciutadana.

  Durant la mateixa reunió s'han abordat diferents assumptes relacionats amb la seguretat ciutadana, tals com l'anàlisi del treball policial dut a terme durant aquest any o la situació delictiva, amb la finalitat de que la Policia Local segueixi duent a terme un treball de qualitat, oferint un servei proper a la ciutadania, amb eficàcia i resposta a les demandes veïnals.

  Alaquàs compta amb una Policia Local moderna, dinàmica, al servei dels ciutadans i les ciutadanes i amb una gran vocació de servei públic.

  Pujar