elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament d’Alaquàs ampliarà els espais d’horts urbans i habilitarà un nou aparcament en superfície per a ús públic

L’Ajuntament d’Alaquàs ampliarà els espais d’horts urbans i habilitarà un nou aparcament en superfície per a ús públic

    Amb el desenvolupament del Projecte de Reparcel·lació del Sector VI, el passat día 15 de març, l’Ajuntament d’Alaquàs obtenia la titularitat d’una superfície de 33.129,13m2 ubicada junt a les actuals instal·lacions esportives del Terç, uns terrenys que, com es contempla al Pla General d’Ordenació Urbana d’Alaquàs (abril 2015) estan catalogats com a espais d’ús municipal i als quals el consistori planteja l’implantació de noves dotacions públiques al servei de totes i tots els veïns del municipi.

    Concretament l’Ajuntament d’Alaquàs preveu la creació de 21 parcel·les més d’horts Urbans que donaran resposta a la llista d’espera de l’últim sorteig d’Horts Urbans per a l’adquisició temporal i aprofitament d’aquestos espais, a més de la creació d’una zona de parking. Es tracta d’una nova actuació que ve a completar la xarxa d’estacionaments en superfície amb que compta el municipi.

    Aquest sòl dotacional pertanyia a diferents propietaris que, arràn de l'aprovació del citat Projecte han obtingut, sense cap perjudici, parcel·les edificables al citat Sector.

     

    Pujar