3 de juny de 2020 3/6/20

L´Ajuntament contractarà a 28 joves durant un any amb el Pla d´Ocupació de la Generalitat

L´Ajuntament contractarà a 28 joves durant un any amb el Pla d´Ocupació de la Generalitat - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L´Ajuntament contractarà a 28 joves durant un any amb el Pla d´Ocupació de la Generalitat - (foto 2)

  Un total de 28 joves aturats d´Alaquàs seran contractats en breu durant un any per l'Ajuntament gràcies a una subvenció del Servei d'Ocupació i Formació (Servef) de la Generalitat Valenciana que ascendeix als 492.706€. Aquesta subvenció per a la contractació de persones joves qualificades o no (EMCUJU I EMPUJU), s’emmarca en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil i Avalem Jove Plus finançat pel Fons Social Europeu 2014-2020.

  Aquestos contractes en diferents àrees municipals es realitzaran per un període de 12 mesos. Hi ha previstos 6 contractes per a joves qualificats/des amb formació universitària, 12 per a peons de professions vàries que compten amb un Certificat de Professionalitat, a més de 10 joves amb formació en Cicles Formatius.

  Per a poder formar part del procés de selecció, els interessats hauran de tindre menys de 30 anys, estar actualment inscrits al Servef (oficina d'ocupació) i al Sistema Nacional de Garantia Juvenil, tenint en compte que la titulació, experiència i altres mèrits han d'estar acreditats.

  A més els candidats i les candidates han de complir amb els requisits del Pla de Garantia Juvenil: no haver treballat en el dia natural anterior al moment de la seua contractació i no haver sigut beneficiari/ària de aquest programa en els anys precedents. 

  El regidor d'Ocupació Toni Saura ha volgut destacar que des de l´Ajuntament continuen en actiu tots els mecanismes per a aconseguir noves ajudes que faciliten la contractació de persones aturades, principalment per al col·lectiu més jove que busca iniciar-se al món laboral; així el proper dijous 31 de maig finalitza un programa de formació i treball T’Avalem Joves amb el qual 20 joves han obtingut una capacitació professional a la vegada que han comptat amb un contracte laboral d’un any de duració. El mateix 1 de juny comença una nova edició d’aquest programa on tindran la mateixa oportunitat altres 20 joves de la localitat.

  Per a obtindré més informació sobre el programa de Garantia Juvenil, consultar la pàgina http://www.empleo.gob.es/es/garantiajuvenil/queesGJ.html

   

   

   

  Pujar