elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Castell d'Alaquàs acull la presentació del Pla Estratègic que marcarà el futur dels municipis de l'Horta Sud

El Castell d'Alaquàs acull la presentació del Pla Estratègic que marcarà el futur dels municipis de l'Horta Sud
  MÉS FOTOS
  El Castell d'Alaquàs acull la presentació del Pla Estratègic que marcarà el futur dels municipis de l'Horta Sud - (foto 2)
  El Castell d'Alaquàs acull la presentació del Pla Estratègic que marcarà el futur dels municipis de l'Horta Sud - (foto 3)
  El Castell d'Alaquàs acull la presentació del Pla Estratègic que marcarà el futur dels municipis de l'Horta Sud - (foto 4)

  Al Castell d'Alaquàs es donava cita ahir un important nombre de representants de l'àmbit associatiu, cultural, empresarial i comercial a més d'alcaldes i alcaldesses per conèixer de primera mà el Pla Estratègic Comarcal. Un document que naix per convertir-se en fulla de ruta per a les comarques i que ha sigut elaborat per la Mancomunitat de l'Horta Sud.

  L'Alcaldessa d'Alaquàs Elvira García Campos que va començar el seu discurs donant la benvinguda al públic assistent, donà pas també a la presentació oficial d'aquest pla. Durant la seua intervenció la primera edil va destacar la voluntat municipal per fer efectiu aquest projecte i la necessitat de reforçar la identitat comarcal.

  El President de la Mancomunitat, Carlos Fernández Bielsa, va posar de relleu la importància de l'elaboració d'aquest document que inclou 54 propostes, que començaran a aplicar-se de forma immediata. El president de la institució comarcal va destacar entre les prioritats del document, la necessitat d'ampliar les prestacions de serveis, a més de fer de la comarca un espai més competitiu com a motor econòmic referent de la Comunitat Valenciana.

  Per a l'elaboració del pla ha sigut clau el treball de Juan Manuel Pérez, director del projecte. L'expert va aprofitar la seua intervenció per explicar la metodologia utilitzada per a la redacció del pla i va posar sobre la taula els principals rectes que marquen aquest ambiciós document: la mobilitat intracomarcal, l'impuls del teixit comercial i industrial i la coordinació de les polítiques socials i culturals.

   

  Pujar