elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Candela Sedeño Sánchez i Merche Murcia González inicien el seu regnat com a Falleres Majors d'Alaquàs 2019

Candela Sedeño Sánchez i Merche Murcia González inicien el seu regnat com a Falleres Majors d'Alaquàs 2019
  MÉS FOTOS
  Candela Sedeño Sánchez i Merche Murcia González inicien el seu regnat com a Falleres Majors d'Alaquàs 2019 - (foto 2)
  Candela Sedeño Sánchez i Merche Murcia González inicien el seu regnat com a Falleres Majors d'Alaquàs 2019 - (foto 3)

  A l'Auditori Nou d'Alaquàs es va celebrar el diumenge 16 de setembre l'acte de proclamació de les nostres Falleres Majors d'Alaquàs 2019: Merche Murcia González i Candela Sedeño Sánchez. Amb les lectures d'acta de les Falleres Majors del nou exercici, les nostres representants eren presentades oficialment al món faller de la ciutat.

  La cita començava amb l'acomiadament de les Falleres Majors de l´exercici anterior, Clara Pozo Campos i Paula Sanchis Mengod. Es van viure moments molt emotius tant per a elles com per a les seues corts d'honor.

  Després de les paraules d'acomiadament de les Falleres Majors del 2018, eren rebudes a l'escenari la Fallera Major Infantil d'Alaquàs, Candela Sedeño Sánchez i la Fallera Major 2019, Merche Murcia González. Allí les esperaven l'Alcaldessa d'Alaquàs Elvira Garcia Campos junt a la Regidora de Festes, Isabel Mondéjar, per a procedir a la seua proclamació oficial. A més, la vetlada va comptar amb la projecció d'un vídeo per conèixer la història de les nostres falleres.

  Començava així el regnat de les nostres máximes representants de la festa.

  Pujar