26 de setembre de 2020 26/9/20

Alaquàs recapta més de 1000 euros en el tradicional mercat solidari

 Alaquàs recapta més de 1000 euros en el tradicional mercat solidari - (foto 1)
  MÉS FOTOS
   Alaquàs recapta més de 1000 euros en el tradicional mercat solidari - (foto 2)
   Alaquàs recapta més de 1000 euros en el tradicional mercat solidari - (foto 3)

  Alaquàs ha tornat a demostrar un any més que és un poble solidari. Un municipi implicat que ha col·laborat activament en el tradicional Mercat Solidari celebrat el passat 5 de gener, organitzat novament per l'Ajuntament d'Alaquàs, la Casa de Joventut Sauqala, la Comissió Solidària i els Corresponsals Juvenils amb la col·laboració de l'Associació de Comerciants d'Alaquàs CAdA i una gran representació els comerciants del municipi.

  La cita ha sigut tot un èxit ja que s'han recaptat 1138.25€, que sumats als 174.55€ obtinguts al mercat solidari organitzat per l'institut Clara Campoamor, sumen un total de 1312.8€. Fons que seran destinats al projecte de cooperació internacional del Joc solidari.

  A les 10 en punt del matí es donava per inaugurada aquesta cita solidària que va comptar amb la participació de 8 entitats. Totes elles van estar present per donar a conèixer la seua labor social amb les famílies i col·lectius més desfavorits.

  També van treballar activament en la venda de productes els nostres corresponsals, la Comissió solidària de la casa de la joventut junt al Departament de Joventut. A més l'activitat, inclosa dins del programa de Nadal Alaquàs, va comptar amb el suport de veïns i veïnes que van col.laborar donant els seus objectes en bon estat per la recaptació de fons. També els centres escolars del municipi i els instituts, associacions cooperatives i humanitàries com el Refugio de Aquiles, Aldeas infantiles, Asboles, Crear sin fronteras, Ajuda als pobles, Fundación Agua de Coco, Asociación de Baile Kalinka i la Plataforma de Afectados por la Hipoteca Horta Sud.

  Pel que fa als comerciants, van col·laborar: Joyería Ballesteros, Arual Estilista, Sabores de la Vid, Papelería Librería Marymar, Joyería Fina, Tornasol, Lencería Mercería Sonia, Joyería Lorena, Moda Infantil Durán, Keca Ramón Óptic, Sports Number 12, Idonea Electrodomesticos, Lámparas el Bollo, Joyería Amparo Romero, Artero, Colores, Calzados Luna, Peluquería Carmen, Rakel centre d'estética, Elka bisutería y complementos, Muebles Ortega, Brocat Isabel Leiva, Marogar, Droguería Ortí, Motos Abel, Librería La Plaça, Comercial Martí, Kiosco Dimarzo, Coco Petit, La Ibanesa, Bolsos J. Vicente i Lencería Estrella. La cita es va tancar amb el sorteig d'una cistella nadalenca repleta de productes donats pels locals col·laboradors.

  Des de l'Ajuntament d'Alaquàs es pretén donar visibilitat a aquest tipus d'activitats que fomenten l'ajuda entre persones i els valors de ser humanitari, cooperatiu i solidari amb els més necessitats.

  Pujar