10 de juliol de 2020 10/7/20

Alaquàs celebra el tradicional concert de Nadal

Alaquàs celebra el tradicional concert de Nadal - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Alaquàs celebra el tradicional concert de Nadal - (foto 2)
  Alaquàs celebra el tradicional concert de Nadal - (foto 3)

  La mateixa nit a la que Alaquàs donava per encetades les seues festes nadalenques amb el pregó i l'encesa de l'arbre, l'Auditori Nou d'Alaquàs es convertia, un any més, en l'escenari per a la celebració del tradicional concert de nadal protagonitzat pels cors d'Alaquàs: el Cor Gavota de la UMA, l´Escolania de la Mare de Déu de l'Olivar, la Nova Coral de la UMA i l'Orfeó Polifónic.

  A la cita on es van interpretar diverses cançons nadalenques va assistir l'Alcaldesa Elvira García Campos i el regidor de Cultura i Festes, Toni Saura que van ser els encarregats de fer el lliurament dels premis del Concurs de Betlems d'Alaquàs convocat cada any per l'Ajuntament d´Alaquàs, la Parròquia de la Mare de Déu de l'Olivar i l'associació cultural l'Oroneta.

  En la categoria A, el guanyador del primer premi ha estat Francesc Martínez Peiró, el segon ha recaigut en Mª Carmen Dolz Mingarro. En la categoria B el primer premi ha estat per a Rafael Martí Perales i el segon per a Paqui Hueso de la Cruz. Pel que fa a la modalitat col·lectiva ha guanyat l'AMPA del Col·legi Mare de Déu de l'Olivar I, el segón premi ha sigut per a l'Associació AMIAR. Lucia Galindo Issasi va guanyar amb el seu betlem el primer premi a la categoria C.

  Seguidament van tindre lloc les actuacions musicals. En primer lloc va actuar el Cor Gavota, seguit de l'Escolania de la Mare de Déu de l'Olivar, la Nova Coral de la UMA i l'Orfeó Polifònic. Per tancar la vetlada, tots i totes les protagonistes van cantar conjuntament dos peces musicals per donar per encetades les festes nadalenques.

  Pujar