elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 2600 alumnes d´Alaquàs es sumen a la campanya "Anem al Teatre"

Més de 2600 alumnes d´Alaquàs es sumen a la campanya "Anem al Teatre"
    MÉS FOTOS
    Més de 2600 alumnes d´Alaquàs es sumen a la campanya "Anem al Teatre" - (foto 2)
    Més de 2600 alumnes d´Alaquàs es sumen a la campanya "Anem al Teatre" - (foto 3)

    La campanya Anem al teatre arribava de nou a Alaquàs el passat 4 d’abril per oferir, durant set jornades, un grapat d’espectacles infantils dirigits a l’alumnat d’Educació Infantil i Primària. Fins al 12 d’abril tota l’activitat teatral es va concentrar a l’Auditori Nou d’Alaquàs. La cita va congregar a més de 2.600 alumnes dels col·legis del municipi que van gaudir d’aquesta campanya teatral que suma 31 anys d’experiència en l’organització d’aquest projecte, en el qual treballen professionals de tota la comarca i que s’ha convertit en un referent a nivell de la Comunitat Valenciana.

    Anem al teatre té com a finalitat oferir una programació teatral de qualitat en l’àmbit educatiu, a més de potenciar la cooperació i la col·laboració dels projectes teatrals entre les poblacions que participen, optimitzant els recursos dels municipis i generant una interrelació entre els gestors i gestores culturals que pot possibilitar l’intercanvi d’experiències en aquest àmbit.

    Enguany a Alaquàs la programació ha comptat amb la participació de les companyies i els espectacles d’El Cau de l’Unicorn: “La via làctia” dirigida a l’alumnat de 1r, 2n i 3r de primària, Rodamons Teatre: “EmocioAnant” per a Infantil i Dinamo Producció Teatral: “La caverna del foc” que va tindre com a públic els i les alumnes de 4t, 5é i 6é de primària.

    A més d’Alaquàs, les poblacions que també participen a la campanya teatral són: Alboraya, Aldaia, Benetússer, Benifaió, Catarroja, Corbera , El Puig, Foios , La Pobla de Farnals , La Pobla de Vallbona, Llíria, Manises, Massamagrell, Meliana, Mislata, Paiporta, Picanya, Picassent, Puçol, Quart de Poblet, Sagunt, Silla, Sollana i Xirivella.

    Pujar