Castellano

Quasi 600 corredors en el IX Corre de Nit

Dissabte, el IX Corre de Nit va reunir 590 corredors i corredores de totes les edats. En homes, es va imposar Daniel López del Run Faster en completar els 7,4 quilòmetres en 24 minuts i 54 segons. La millor de les dones va ser Carmen Sala, del CE Dorsal 19 de Pego, amb 29 minuts i 40 segons. Els tres primers classificats en homes i dones de les 10 categories d'adults, així com els 12 de la cursa de menors, van tenir el seu trofeu, com també els tres millors corredors locals, que en homes van ser Óscar Lizcano, del CA Franc Beneyto de Dénia amb 26:05 i Clara Sifre del CA Miramar Fent Cames amb 33:16.

El lliurament de trofeus va comptar amb la presència de l'alcalde de Bellreguard, Joan Marco, l'alcaldessa de Miramar, Rosana Seguí, així com la de la diputada provincial de Turisme, Pilar Moncho. La regidora d'Esports de Bellreguard, Alícia Boigues, ha agraït la col·laboració dels dos ajuntaments i el club Córrer a Gust de Bellreguard en l'organització de la prova, així com la participació dels voluntaris de l'Associació de Dones de Bellreguard i l'Associació d'Homes i Dones de Guardamar en l'eixida i l'arribada de la plaça de l'Alcoià i el punt d'avituallament.