elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xirivella registra un nou brot de coronavirus per una reunió social

Arxiu
Arxiu
  • Hi ha, al menys, quatre persones contagiades

La Conselleria de Sanitat ha confirmat un nou brot de coronavirus a Xirivella. Es tracta d'un focus d'origen social, és a dir per reunions entre amics o familiars i hi ha, a almenys quatre persones contagiades. Aquest nou brot el coneixem en una jornada en què han augmentat els focus, onze confirmats per la conselleria. El més gran d'ells és d'origen laboral, a Carlet, són sis contagiats.

Pel que fa a la situació de Xirivella, s'han registrat 54 nous casos en les dues últimes setmanes segons les dades oficials de la Conselleria. Unes xifres que empitjoren la situació epidemiològica a la localitat, que té una incidència acumulada de 182 casos per cada 100.000 habitants, molt per damunt de la mitjana valenciana. Pel que fa al total de casos des que va esclatar la pandèmia, s'han registrat 2.494 casos en total a Xirivella així com 43 morts.

Aquest dimarts, per cert, la Conselleria de Sanitat ha notificat un augment dels contagis, 270 nous infectats així com quinze noves morts. Per províncies, la distribució de nous positius és la següent: 39 a Castelló (39.292 en total), 73 a Alacant (144.687 en total) i 158 a la província de València (200.622). A més, continua havent 2 casos sense assignar.

D'acord amb les dades registrades, a hores d'ara hi ha 3.409 casos actius, la qual cosa suposa un 0,86% de l'total de positius. Els hospitals valencians tenen, actualment, 473 persones ingressades: 29 a la província de Castelló, amb 2 pacients en UCI; 219 a la província d'Alacant, 49 d'ells a l'UCI; i 225 a la província de València, 63 d'ells en UCI.
 

Pujar