elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xirivella obri el curs escolar este divendres en la nova aula de 2 anys pública

Xirivella obri el curs escolar este divendres en la nova aula de 2 anys pública
  MÉS FOTOS
  Xirivella obri el curs escolar este divendres en la nova aula de 2 anys pública - (foto 2)

  El nou curs escolar arranca a Xirivella el pròxim divendres 9 de setembre, un dia més tard que la resta de localitats de la Comunitat Valenciana per la celebració, el dia 8, de la festivitat local de la Mare de Déu de la Salut.

  Este curs hi ha una gran novetat: l'aula de 2 anys pública en el CEIP Rei en Jaume. El secretari autonòmic d'Educació i Investigació, Miguel Soler, i l'alcalde de Xirivella, Michel Montaner, inauguraran esta nova aula de 2 anys a les 9.30 hores. La implantació progressiva d'aules de 2 anys a la Comunitat Valenciana és un dels projectes llançats per la Conselleria d'Educació per a assolir la gratuïtat de l'ensenyament.

  La Regidoria d'Educació, juntament amb el CEIP Ramon y Cajal, el CEIP Vicente Tosca i el CEP Rei en Jaume, va fer arribar a la Conselleria els diferents Consells Escolars de centre on es manifestava la possibilitat d’adherir-se al programa experimental de 2 anys. Finalment la Conselleria va elegir el Rei en Jaume. Des que es va conéixer esta decisió al mes de juny, l’Ajuntament ha adequat l’aula per a condicionar-la per a este tipus d’alumnat. S'ha destinat una partida de 20.400 euros.

  Pujar