elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xirivella Interpreta 2018

Xirivella Interpreta 2018
  MÉS FOTOS
  Xirivella Interpreta 2018 - (foto 2)
  Xirivella Interpreta 2018 - (foto 3)

  Un any més, els i les joves de Xirivella mostraran el seu talent vocal en la 13a edició del concurs 'Interpreta 2018', organitzat de manera conjunta per l'Associació Cultural Xirivella Sona i pel Centre Jove de la Regidoria d'Adolescència i Joventut, coordinada per Mónica Sánchez.

  Aquest concurs està dirigit a joves intèrprets del municipi que tindran fins al 30 d'agost per a presentar la seua candidatura, seguidament es realitzarà un càsting de selecció el 2 de setembre, en el Centre Jove, del que eixiran una selecció d'artistes per a la gran gala del concurs. El dijous 6 de setembre tindrà lloc en la plaça Gerardo Garcés a les 22.00 h l'actuació en directe dels participants, en una vetlada musical que tindrà el suport i la participació de diversos artistes convidats.

  Poden participar tots els intèrprets amb edats compreses entre els 6 i els 35 anys, i podrà ser de manera individual o en una formació màxima de 3 persones. El concurs es divideix en dues categories:

  - Categoria Interpreta Júnior: de 6 a 13 anys

  - Categoria Interpreta: de 14 a 35 anys

  Els premis consistiran en:

  Categoria júnior:

  1r premi: trofeu i un val per a adquirir articles musicals per import de 150 €
  2n premi: trofeu i un val per a adquirir articles musicals per import de 100 €

  Categoria interpreta:

  1r premi: trofeu i premi en metàl·lic de 250 €
  2n premi: trofeu i premi en metàl·lic de 150 €
  I un premi especial de 100 € atorgat pel públic assistent a la gala

  Més informació i la resta de bases en www.xirivella.es/centrejove

  Melani, de Xirivella Interpreta a 'La Voz Kids'

  L'any passat, la jove intèrpret Melani García va ser la guanyadora del concurs Interpreta Xirivella 2017 en la categoria júnior, i enguany va poder tornar a demostrar el seu gran potencial artístic en el programa de Telecinco 'La Voz Kids' edició quarta. Amb només 10 anys va triomfar amb una perfecta interpretació del tema líric 'Nessum dorma', deixant sense paraules a tots els assistents i convertint-se en la guanyadora més jove de 'La Veu Kids'.

   

  Pujar