elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cs Xirivella exigeix que s'habilite un accés provisional i segur en el Raval de la Closa al cap d'un any tancat

Cs Xirivella exigeix que s'habilite un accés provisional i segur en el Raval de la Closa al cap d'un any tancat
  • Lozoya: “Els informes tècnics estableixen que el tancament perimetral siga de sis metres, però el tancat és de huit, dificultant així el trànsit dels veïns”

MÉS FOTOS
Cs Xirivella exigeix que s'habilite un accés provisional i segur en el Raval de la Closa al cap d'un any tancat - (foto 2)

El portaveu de Ciutadans (Cs) Xirivella, Enrique Lozoya, ha sol·licitat que “es complisca amb el que s'estableix en els informes tècnics habilitant-se un accés provisional i segur en el Raval de la Closa”. “Després del despreniment en una façana després de les pluges d'octubre de 2020, el carrer segueix tallada, ocasionant perjudici als veïns i a un negoci de restauració”, ha esgrimit.

Segons Lozoya, “l'equip de govern sempre s'excusa en l'informe tècnic, però la veritat és que aqueix informe, que Cs ha reclamat i verificat, es recomana des del principi un tancament perimetral de sis metres i no de huit”. Per tant, ha advertit, “si l'ajuntament complira amb l'informe tècnic la zona inaccessible seria menor, no s'entorpiria als veïns, continuaria sent segur i evitaríem la degradació que està patint la zona”.

Per al regidor de Cs, “l'equip de govern ha de prendre cartes en l'assumpte, verificar la mesura de la tanca perimetral i, si és procedent i hi ha distància suficient, habilitar un pas per als vianants per als vianants, a l'espera d'una resolució definitiva de l'assumpte”.

Pujar