elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xirivella efectua noves actuacions i reparacions als col·legis

Xirivella efectua noves actuacions i reparacions als col·legis

  L'Ajuntament de Xirivella, a través de la Brigada d'obres, ha dut a terme diferents actuacions de millora i manteniment als col·legis del municipi. Les obres que s'han realitzat contemplen la renovació de la xarxa d'abastiment d'aigua al Rei en Jaume, la reparació del sostre de la casa del conserge del Miguel de Cervantes i la baixada dels lavabos a l'Antonio Machado.

  Els lavabos del col·legi Antonio Machado s'han deixat a la mesura reglamentària de seixanta centímetres ja que, fins ara, els xiquets i xiquetes havien d'utilitzar una banqueta per a arribar a l'aixeta. També al pati del Gregori Mayans s'han instal·lat els lavabos que havia comprat el col·legi. D'esta manera, l'alumnat podrà rentar-se les mans sense cap dificultat.

  D'altra banda, al centre educatiu Miguel de Cervantes s'ha impermeabilitzat el sostre de la casa del conserge i s'hancanviat dos portes d'emergència del gimnàs. A més, al col·legi Rei en Jaume s'ha renovat la xarxa d'abastiment d'aigua, de 250 metres de llargària, i ha tingut un cost al voltant de vint mil euros.

  L'obra al Rei en Jaume l'ha realitzat una empresa. No obstant, totes les demés actuacions les ha dut a terme la Brigada d'obres durant les vacances de Nadal, que està a càrrec de la regidoria d'Infraestructures Bàsiques dirigida per Vicent Sandoval.
  L'objectiu d'estes actuacions ha estat condicionar les instal·lacions dels centres educatius per a tot l'alumnat i el personal docent. "Són qüestions urgents i altres que venen de lluny i que milloren els centres escolars buscant com sempre el benestar de les comunitats educatives", ha expressat la regidora d'Educació, Encarna Martí.

  Per la seua banda, l'alcalde de Xirivella, Ricard Barberà, ha destacat "la continuïtat en el suport a la comunitat educativa per tal de millorar les condicions de l'ensenyança en els centres educatius".

  Pujar