elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Xirivella comptarà amb dos actes fallers locals per a les Falles 2021

Foto d'arxiu
Foto d'arxiu
  • El col·lectiu faller del municipi tindran ofrena pròpia i una trobada de totes les comissions falleres

Les Falles del 2021 s'acosten i Xirivella està preparant els últims detalls per a celebrar els esperats actes fallers sota la normativa sanitària vigent. Per això, l'Ajuntament de Xirivella i les sis comissions falleres han acordat realitzar una ofrena local en el municipi i una trobada entre els fallers.

L'ofrena a Xirivella es realitzarà el 3 de setembre i fins i tot s'ha d'especificar l'horari perquè cada comissió puga portar les seues flors a la Verge dels Desemparats.

A més, el 4 de setembre tindrà lloc una trobada dels fallers del municipi en un lloc ampli i a l'aire lliure que encara està per concretar. Aquest fet es realitzarà al matí perquè els membres de les comissions falleres de Xirivella puguen trobar-se en un lloc segur i sota totes les mesures sanitàries i puguen compartir el seu sentiment faller. Aquest acte anirà precedit a l'ofrena a València, programada per al mateix dia a la vesprada.

La Regidora de Festes, Encarna Martí, ha assegurat que aquests actes se celebraran per un acord entre l'ajuntament i les diferents comissions falleres del municipi. “Els actes organitzats per la Junta Central Fallera de València tenen tot el nostre suport, però, a més, hem volgut realitzar actes locals per als fallers de la ciutat”, ha declarat la regidora Martí.

A més, la plantà dels monuments fallers serà l'1 de setembre, acte que donarà principi a les festes josefinas 2021 de Xirivella.

Pujar