28 de setembre de 2020 28/9/20

Trobada amb tutors del projecte d'acompanyament en competències digitals

Trobada amb tutors del projecte d'acompanyament en competències digitals - (foto 1)

  El dilluns 26 va tindre lloc al Centre Jove la primera trobada amb l'alumnat del cicle formatiu de Grau Superior d'Administració i Finances de l'IES Ramon Muntaner, que participarà en el projecte d'Aprenentatge Servei (APS) impulsat per les regidories de Participació Ciutadana i d'Adolescència i Joventut de l'Ajuntament de Xirivella, que dirigix Mónica Sánchez.

  L'Aprenentatge Servei és una metodologia educativa que combina processos d'aprenentatge amb el servei a la comunitat. D'esta manera, l'alumnat participant aprén a treballar en necessitats reals de l'entorn amb la finalitat de millorar-ho.

  Com explica la regidora, "el projecte que es realitzarà a Xirivella té per objecte ajudar a millorar les competències digitals de ciutadania i associacions, adaptant la intervenció a les necessitats específiques de cada participant".

  Mitjançant l'acompanyament individualitzat, les persones que exercixen de tutores facilitaran el coneixement i utilització d'eines digitals, necessàries per a qüestions bàsiques de la vida social i professional o per a la gestió associativa.

  El projecte es durà a terme els dimecres al matí durant els mesos d'abril i maig.

  Les associacions i persones interessades a millorar les seues competències TIC, que desitgen participar en este projecte, poden contactar amb el Servei de Participació Ciutadana (Tel: 963135050. ext. 2023 – correu-e: participacio@xirivella.es) o amb el Centre Jove (Tel: 963832579 – correu-e:infojove@xirivella.es), on els informaran i reservaran cita en les sessions tutoritzades.

  Pujar