elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Trobada amb tutors del projecte d'acompanyament en competències digitals

Trobada amb tutors del projecte d'acompanyament en competències digitals

  El dilluns 26 va tindre lloc al Centre Jove la primera trobada amb l'alumnat del cicle formatiu de Grau Superior d'Administració i Finances de l'IES Ramon Muntaner, que participarà en el projecte d'Aprenentatge Servei (APS) impulsat per les regidories de Participació Ciutadana i d'Adolescència i Joventut de l'Ajuntament de Xirivella, que dirigix Mónica Sánchez.

  L'Aprenentatge Servei és una metodologia educativa que combina processos d'aprenentatge amb el servei a la comunitat. D'esta manera, l'alumnat participant aprén a treballar en necessitats reals de l'entorn amb la finalitat de millorar-ho.

  Com explica la regidora, "el projecte que es realitzarà a Xirivella té per objecte ajudar a millorar les competències digitals de ciutadania i associacions, adaptant la intervenció a les necessitats específiques de cada participant".

  Mitjançant l'acompanyament individualitzat, les persones que exercixen de tutores facilitaran el coneixement i utilització d'eines digitals, necessàries per a qüestions bàsiques de la vida social i professional o per a la gestió associativa.

  El projecte es durà a terme els dimecres al matí durant els mesos d'abril i maig.

  Les associacions i persones interessades a millorar les seues competències TIC, que desitgen participar en este projecte, poden contactar amb el Servei de Participació Ciutadana (Tel: 963135050. ext. 2023 – correu-e: participacio@xirivella.es) o amb el Centre Jove (Tel: 963832579 – correu-e:infojove@xirivella.es), on els informaran i reservaran cita en les sessions tutoritzades.

  Pujar