elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Torna el programa Anem al Teatre per als escolars de Xirivella

Torna el programa Anem al Teatre per als escolars de Xirivella

  El pròxim dimarts 24 d'abril arranca el programa Anem al Teatre 2018 per als escolars dels centres d'Educació Infantil i Primària de Xirivella. Dins de la campanya, que enguany celebra el seu 30 aniversari, la Regidoria de Cultura ha previst la representació de tres obres al Teatre Auditori Pepe Correa, per on passaran en total prop de 2.500 escolars dels set centres del municipi.

  La primera representació serà "El sueño de la Galaxia", de Bullanga Companyia Teatral, amb la qual podran disfrutar els xiquets i xiquetes de 3r, 4t i 5é de Primària durant el dimarts 24 i el dimecres 25 d'abril.
  El dijous 26 i divendres 27 serà el torn d'"Hi havia una vegada el món", de la companyia Escenoart. Es tracta d'una obra destinada per a l'alumnat d'Educació Infantil. Per últim, el dijous 3 de maig es representarà "Green Planet" de Teatre Buffo per als escolars de 1r i 2n de Primària.

  «La cultura al servei de l'educació», explica la regidora d'Educació i Cultura, Encarna Martí. «L'alumnat de Xirivella és el públic que més hem de cuidar i ja són 30 anys oferint teatre i altres programes municipals. El nostre poble és, juntament amb altres municipis de la comarca, capdavanter en la sensibilització amb la cultura».

  El programa Anem al Teatre pretén participar en la coeducació dels més menuts i menudes. Un dels criteris de selecció de les obres que participen en la campanya és que els muntatges teatrals continguen valors educatius adaptats a cada edat escolar i a cada currículum formatiu. D'esta manera, les matèries es poden treballar abans i després a l'aula. A més, es fomenta l'hàbit d'anar a vore teatre com a activitat cultural dins del temps d'oci.

  Pujar