elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Policia Local de Xirivella impartix tallers d'educació vial a les escoles

La Policia Local de Xirivella impartix tallers d'educació vial a les escoles

    La Policia Local de Xirivella ha impartit el taller d'Educació Vial a les set escoles del municipi. Un grup d'agents ha explicat a l'alumnat les normes de circulació i els drets i obligacions com a conductors i com a vianants.
    Per a fer-ho, s'organitza primer un passeig pel carrer, on es van explicant els diferents elements i senyals que ens trobem al caminar. L'objectiu és conéixer el bon comportament que ha de tindre un vianant.

    Més tard es fa una explicació a l'aula, amb suport audiovisual. L'alumnat pot preguntar qualsevol dubte directament als agents. I, per últim, es fa un taller pràctic en un circuit amb bicicletes condicionat per a l'ocasió al pati de l'Escola de Persones Adultes i al CEIP Vicent Tosca, al barri de la Llum.

    Es tracta d'una activitat organitzada des de la Regidoria de Seguretat Ciutadana. Segons el regidor Josep Manel Moret «es tracta d'una de les iniciatives més importants de la Policia Local de Xirivella que revertix directament en la seguretat dels més menuts i menudes, però al mateix temps educa els futurs conductors i conductores. A més, apropa els agents de Policia als escolars i demostren la seua accessibilitat».

    Pujar