elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 550 persones han començat el nou curs a l'escola d'adults de Xirivella

Més de 550 persones han començat el nou curs a l'escola d'adults de Xirivella
  • Graduat en ESO, valencià mitjà i curs de formació de base són els cursos més demandats

  • La matrícula és gratuïta i encara queden places en alguns cursos

Més de 550 persones adultes han començat ja el curs al Centre Públic de Formació de Persones Adultes (FPA) Enric Valor de Xirivella. Enguany l'oferta de cursos i nivells s'ha ampliat amb la incorporació del nivell superior de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià i també amb tallers d'informàtica.

Els cursos més demandats són graduat en ESO, valencià mitjà i el curs de formació de base. L'oferta es molt completa amb cursos de formació bàsica (alfabetització, neolectors i base), curs d'accés a la universitat per a majors de 25 anys, accés a cicles formatius de grau superior, castellà per a estrangers i valencià (elemental, mitjà i superior). A més, hi ha tallers d'informàtica i d'anglés, cadascun amb tres nivells. També continua el taller de tertúlia literària, amb bona acollida en els últims anys.

Les persones majors de 18 anys interessades encara poden matricular-se. La direcció del centre ha ampliat el termini perquè encara hi ha places en alguns nivells i tallers.

Per a més informació s'ha d'acudir a la FPA Enric Valor, al carrer Art Major de la Seda, 30 (entrada pel carrer de Sant Josep), de dilluns a divendres d'11 a 12 hores i de dilluns a dijous de 18 a 19 hores.

Per a la regidora d'Educació, Cultura i Normalització Lingüística, Encarna Martí, "l'escola d'adults és un exemple que a Xirivella és important l'educació i que mai és tard per a tornar a l'estudi o a profundir en ell".

Pujar