elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nando e Maila i Cristina Medina posen el llistó alt en la Mostra Intenacional de Pallassos i Pallasses de Xirivella

Nando e Maila i Cristina Medina posen el llistó alt en la Mostra Intenacional de Pallassos i Pallasses de Xirivella
  MÉS FOTOS
  Nando e Maila i Cristina Medina posen el llistó alt en la Mostra Intenacional de Pallassos i Pallasses de Xirivella - (foto 2)
  Nando e Maila i Cristina Medina posen el llistó alt en la Mostra Intenacional de Pallassos i Pallasses de Xirivella - (foto 3)
  Nando e Maila i Cristina Medina posen el llistó alt en la Mostra Intenacional de Pallassos i Pallasses de Xirivella - (foto 4)
  Nando e Maila i Cristina Medina posen el llistó alt en la Mostra Intenacional de Pallassos i Pallasses de Xirivella - (foto 5)

  'Anit, dissabate 12 de novembre, es va produir un sutnami de sensacions', segons destaca San Fran, el director de la Mostra.

  La humorista,cantant, pallassa i monologuista, Cristina Medina, coneguda popularment pel seu personatge NINES en la sèrie de Tele 5 "La que se avecina", va desplegar totes les seus dots com actriu i cantant amb una potent banda de rock en directe.

  De Blancaneus a Bruixa, va proposar canviar la historia del conte, matar al narrador i disfrutar de la llibertat de fer cadascú el que li done la real gana.

  MÚSICA, CANT, BALL, I MOLT D'HUMOR en una nit que va suposar la inauguració de la Mostra per al públic adult que de vesprada ja va ficar el nivell molt alt amb l'actuació de la Compagnia Nando e Maila. Una companyia italiana que amb el recurs de la música en directe i les acrobacies va captivar a grans i menuts que plenaren la Plaça de l'Ajuntament de Xirivella.

  Pujar