elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Mostra Internacional de Pallassos de Xirivella acull aquest diumenge l'estrena absoluta de Gag Movie de Yllana

La Mostra Internacional de Pallassos de Xirivella acull aquest diumenge l'estrena absoluta de Gag Movie de Yllana

  La Mostra Internacional de Pallassos i Pallasses de Xirivella acollirà aquest diumenge 21 d'octubre l'estrena absoluta en l'Estat espanyol de l'últim espectacle de Yllana: Gag Movie. Un muntatge per a tots els públics que pujarà a l’escenari del Teatre Auditori Municipal de Xirivella, amb entrades molt accessibles, 5€ la localitat, per a submergir als espectadors en un absurd rodatge cinematogràfic, una divertida sàtira sobre la fama, la imatge i el setè art.

  La guardonada companyia madrilenya se suma d'aquesta forma al 25 aniversari del festival més pallasso de la ciutat, certamen que durant aquest mes d'octubre està desenvolupant un ampli programa d'activitats lúdiques i escèniques per a commemorar la seua efemèride. Amb vint-i-set anys de trajectòria professional, més de 30 espectacles teatrals produïts que s'han representat en més de 12.000 ocasions en 44 països de tot el món i han sigut vistos per prop de 3 milions d'espectadors, Yllana rendeix aquesta vegada un particular homenatge al cinema amb la delirant posada en escena del rodatge d'una pel·lícula. I ho fa a través del teatre gestual, la tecnologia, els sons off, les onomatopeies, una càmera en directe i, com no podria ser d'una altra forma, amb el seu segell inconfusible d'humor gamberro i irreverent, marca de la casa de les produccions d'aquesta dinàmica factoria cultural.

  Llums, càmera, acció… i rialles assegurades!

  L'amor pel cinema sempre ha sigut una constant en tots els espectacles de Yllana. En Gag Movie, explica la companyia, el públic serà testimoni que “rodar una pel·lícula mai és tasca fàcil i menys quan l'actriu principal és una diva insuportable, el director un perfeccionista obsessiu, el productor un mafiós agarrat i l'actor principal ha sigut substituït pel nebot del productor malgrat no tenir talent algun per a l'actuació”. En aquest tribut al setè art, la companyia escenifica en directe escenes de pel·lícules conegudes i convida als espectadors a viure la màgia del cinema des de les seues entranyes. Llums, càmera, acció… i rialles  assegurades!

  Dia: Diumenge 21 d’octubre

  Hora: 19.00 h

  Lloc: Teatre Auditori Municipal de Xirivella

  Pujar