elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Mostra Internacional de Pallassos tanca la seua 23 edició amb més de 7.300 espectadors

La Mostra Internacional de Pallassos tanca la seua 23 edició amb més de 7.300 espectadors
  MÉS FOTOS
  La Mostra Internacional de Pallassos tanca la seua 23 edició amb més de 7.300 espectadors - (foto 2)

  La Mostra Internacional de Pallassos i Pallasses de Xirivella organitzada per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Xirivella ha tancat la 23a edició amb una xifra d'espectadors que segueix creixent. Uns 7.300 espectadors, comptabilitza l'organització, s'han acostat durant aquests quinze dies al Teatre Auditori o han seguit els actes de carrer programats.

  Després de quinze dies carregats d'activi tats, amb catorze espectacles programats en vint-i-tres representacions, incloent la Mostreta, aquesta edició deixa la sensació d'haver comptat, en tot moment, amb el suport i participació del públic, tant infantil com adult.

  La Mostra d'enguany també ha tingut presència de diferents latituds, a més de companyies de la Comunitat Valenciana, han participat companyies de Galícia, Andalusia, Extremadura, Catalunya, Castella-Lleó, Madrid, a més d'Itàlia, com a país convidat.

  Michel Montaner, Alcalde de Xirivella, considera que 'el tacte a l'hora d'escollir la programació, al costat del nivell dels espectacles i artistes i el preu reduït de les entrades, ens permet any rere any convertir-nos en aquest referent cultural a tota la comarca'.

  Encarna Martí, regidora de Cultura, assenyala que 'la celebració de la 23a Mostra Internacional de Pallassos ens ha fet créixer en valors com la pau i la solidaritat. Tota aquesta edició ha tingut un ampli component solidari i la Desfilada Familiar i Pallassa que convoquem, per primera vegada, a favor de la Pau va ser un èxit de públic i participació'.

  San Fran, director de la Mostra, destaca que 'aquesta edició ha estat la Mostra més pallassa, en clara referència a la participació femenina, ja que hem comptat amb un total de 24 actrius i pallasses a escena.'

  Per a San Fran 'el caràcter solidari, la participació del públic omplint tots els espectacles, la col·laboració de col·lectius com l'Associació del Comerç local i el premi rebut, dies enrere, com a festival de referència educatiu, cultural i solidari, per l'Associació d'Empreses d'Arts Escèniques del País València, tanquen de la millor manera possible aquest projecte cultural de referència dins i fora del municipi del que poden sentir-se orgullosos tots els veïns de Xirivella'.

  La Mostra va baixar el teló amb tot un homenatge a la figura del pallasso amb la programació en doble sessió del musical de Rody Aragón “Los Payasos de la Tele'.

  Pujar