elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Mostra Internacional de Pallassos i Pallasses de Xirivella reforça el seu caràcter solidari

La Mostra Internacional de Pallassos i Pallasses de Xirivella reforça el seu caràcter solidari
  MÉS FOTOS
  La Mostra Internacional de Pallassos i Pallasses de Xirivella reforça el seu caràcter solidari - (foto 2)
  La Mostra Internacional de Pallassos i Pallasses de Xirivella reforça el seu caràcter solidari - (foto 3)

  La 23a Mostra Internacional de Pallassos de Xirivella posa punt final a l'activitat de la Mostreta per la qual han passat un total de 2.576 escolars de la localitat al llarg d'aquests dies en els que se han presentat quatre companyies que han realitzat un total de catorze funcions. Les últimes tres representacions han corregut a càrrec de la companyia valenciana L'Esglai Teatre, amb el seu espectacle Diferències Clowntrastròfiques: una crítica als rols i estereotips masculins i femenins en les històries i contes tradicionals. 'Sens dubte, un missatge molt actual perquè els xiquets i xiquetes d'avui cresquen guanyant en igualtat de gènere i conciliació en els seus respectius llars', assenyala el director de la Mostra, San Fran.

  Mostra solidària

  La Mostra en la seua 23a edició reforça, també, el seu caràcter solidari i la recaptació de l'obra On està Mercè? de la companyia valenciana Bandada, programada per al dissabte 19 de novembre, a les 22.30 hores, anirà destinada íntegrament a l'ONG Payasospital.

  Una obra premiada per crítica i públic i que compta amb huit actrius i pallasses en escena on el nexe d'unió és el treball i la col·laboració amb Payasospital.

  El mateix caràcter solidari tindrà l'esmorzar programat per al diumenge 20 de novembre, entre les 11 i les 14 hores a la Plaça Gerardo Garcés, previ a l'actuació de la companyia extremenya Albadulake, on amb la col·laboració dels comerços locals es podrà degustar una porció d'empanada i beguda per tan sols un euro i la recaptació també anirà destinada a Payasospital.

  La Mostra Internacional de Pallassos i Pallasses de Xirivella reforça així la seua cara més solidària com a compromís amb la societat i amb les organitzacions com Payasospital que compleixen amb una important funció a l'hora de portar somriures als xiquets i famílies que estan als hospitals.

  Pujar