elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Xirivella presenta un recurs de reposició per a prolongar el servici de llançadera fins a l’estació de metro Av. del Cid

L'Ajuntament de Xirivella presenta un recurs de reposició per a prolongar el servici de llançadera fins a l’estació de metro Av. del Cid

  L'Ajuntament de Xirivella ha presentat un recurs de reposició contra la resolució del 29 de març del 2019 sobre l'aprovació definitiva del projecte de servici públic de transport CV-106 València Metropolitana Oest, que regularà la freqüència i recorregut dels autobusos.

  Amb este recurs l’Ajuntament demana la modificació de la resolució del projecte per tal d'augmentar el servei de llançadera de les línies de Metrobús L4C i L10 amb la parada de metro d'Avinguda del Cid i no amb l’estació Nou d'Octubre, tal com es recull en la resolució presentada per la Direcció General d'Obres Públiques i Mobilitat.

  Encara que les dues parades de metro estan situades en l’avinguda de Cid, hi ha una diferència important, ja que la de Nou d’Octubre només té accés des d’una banda de l’Avinguda. És a dir, que si l'autobús de llançadera dóna la volta en l'encreuament de l'avinguda del Cid amb el Nou d'Octubre, els usuaris es veuran obligats a travessar l’avinguda per a anar a l'entrada de metro. A més a més, en l'estació del metro Avinguda del Cid hi ha molt més servici, concretament 202 expedicions diàries d'eixida i 208 d'arribada, mentre que en l’estació Nou d'Octubre hi ha 170 expedicions diàries de metro d'eixida i 172 d'arribada.

  Per tant, i per a poder obtindre un servei efectiu i útil per a la ciutadana, l’Ajuntament ha considerat que l'itinerari de l’autobús llançadera previst s'ha de prolongar fins a l’estació de metro d'Avinguda del Cid, d’esta manera els veïns i veïnes de Xirivella podran fer el transbordament més còmodament.

   

  Pujar